V OKOLICI RESORTA

Kolpa Resort je umeščen le streljaj od glavne ceste, ki vodi od Metlike do Črnomlja. Vas Krasinec, kjer najdete naš naraven glamping Kolpa Resort. Locirani smo torej v samem srcu Bele krajine, geografsko, kulturno in zgodovinsko izredno bogate pokrajine, iz katere črpamo ideje in znanja za naš Resort.

Neposredna bližina Resorta ponuja ogromno zanimivih možnosti za preživljanje prostega časa: ribolov v ribnikih ali na reki Kolpi, adrenalinski park, letališče, paintball, jahanje konj, kolesarjenje po prečudoviti pokrajini, reka Kolpa pa sama po sebi predstavlja aktivno preživljanje časa.

Sama Bela krajina je ne samo zgodovinsko in kulturno bogata, bogati so tudi ljudje, ki jih boste srečali tukaj.

Vzemite si trenutek in postojte, da poklepetate z njimi. Zagotovo vas bodo razveselili z dobro voljo, pristnostjo in bogatimi izkušnjami, ki jih nosijo iz roda v rod.

 

Foto Jan Kocjan, belakrajina.si (10)
Kolesarske poti
20190820_bela_krajina-26
55545380_2332434086787406_54821154207584
Glamping_Kolpa_Resort3
hiking_slovenia
JAHANJE

Kdo le ne bi imel rad teh veličastnih, kraljevskih živali? Izkoristite možnost, da si bližnjo okolico Resorta ogledate na hrbtu konja.

Prav gotovo bo to za vas in vaše otroke prav posebna izkušnja.  

RIBOLOV

Bela krajina je vodno izredno bogata dežela. Ena od dodatnih aktivnosti, ki jih lahko počnete tukaj je ribolov v lokalnem ribniku Prilozje ali v reki Kolpi. Mogoče boste imeli srečo in bomo ribice pekli zvečer v resortu na kurišču.

 

KULINARIKA

Na slastni belokranjski pojedini ne sme manjkati belokranjska šara iz rumene kolerabe in fižola, žlinkrofi, poparjeni štruklji, nadevani z ocvirki, belokranjska sarma z glavino in čmari – nadevani želodci, ter seveda belokranjska povitica. Poskusite dobrote Bele krajine!

 

KOLESARSKE POTI

Poljane belih brez in praproti, vinogradniški griči, polja lana, reka Kolpa in številni ribniki. Vse to je pokrajina Bele krajine, ki jo boste najlažje in najlepše spoznali iz oči v oči s kolesa.

S KAJAKI PO KOLPI

Reka Kolpa je najjužnejša slovenska reka in velja za eno najbolj čistih in najbolj neokrnjenih rek v Sloveniji. Ponaša se z nazivom „najdaljša slovenska rečna riviera“ in zato ponuja veliko možnosti za kopanje, vožnjo s kanujem, raftom ali kajakom. Lahko si zamislite idealen družinski dan ob preživljanju te krasne naravne danosti, saj je reka Kolpa del Krajinskega parka Kolpa. S kajaki boste v skupini ali z družino doživeli reko Kolpo iz druge, še lepše perspektive.

PAINTBALL

Za adrenalinsko željne navdušence. Posebni markerji, ki ne izstreljujejo kroglic pod pritiskom stisnjenega zraka, temveč z vzmetjo. Zaščitna maska,  zaščitni jopiči poskrbijo za dodatno zaščito trupa ter ublažijo zadetke kroglic. 

Connect:

Contact

T: +386 31 877 754
+ 386 41 671 871 

E: info@minisport.si 

booking@kolpa-resort.si

7972_1554119221_slo_destination_gold.jpg

KOLPA Resort GLAMPING, Krasinec 1,
8332 GRADAC, SLOVENIJA

 

  • Pinterest
  • YouTube
  • White Instagram Icon
  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon

Splošni pogoji najema - terms & Conditions

Operacija vzpostavitev glamping resorta na reki KOLPI je sofinancirata iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.